CountDown

mandag den 9. november 2009

death Valley

Efter vores morgenmad begav vi os mod Death Valley. Om sommeren er der så varm at bilerne tit brænder sammen, men her om vinteren og hvor vi befandt os var der ganske tilpas og mere dansk sommer varme. Vi kunne tydlig se hvordan naturen ændrede sig og vi kørte af snor lige veje med ørken omkring os og for første gang kørte vi forbi røde klipper, sanddynger og "marker" af kakaktusser.

Vi holdte et stop ved en hyggelig restaurant i parken, hvor vi spise frokost. Der var kun burger på menukortet, til gengæld i lækre varianter og her fik Charlotte den bedste burger nogen sinde! Hemmeligheden er bluecheese dressing og rå løg! Nam! Efter denne førnøjelsen kørte vi videre gennem parken og ud på den anden side for at overnatte i den lille by Beatty.

Beatty dukker op på den anden side af bakken. En lille, men ret sjov by. Vi ankom til vores motel, og fik med det samme at vide, at der blev holdt en Wild wild west fest i anledningen af et 1 års jubilerum på byens saloon. Vi gik en lille aftens tur i byen, kom forbi byens beauty salon, som mest af alt lignede et transpotabelt skur og selvfølgelig fandt vi vej til festen. Vi slog os ned med en øl, mellem høballer, live band og de lokale som var klædt ud i cowboy tøjet med kjoler og hat. Vi hyggede os, og grinede lidt af hvor kliche det hele var, men nød også øjeblikket. Vi begyndte dog at føle os lidt uden for, da alle kender hinanden i sådan en lille by. Så vi drog hjemad mod vores værelse og sengen for at være klar til næste dag.

Vi glæede os til at se Las Vegas og hvordan man kan kombinere et casino mekka for spille glade turister, samtidig med at der fast bor mere end 1 million mennesker.

Ingen kommentarer: