CountDown

søndag den 15. november 2009

Arches national park og Moab

Vejen til Moab kørte vi ad en historisk rute, og videre ind gennem Capitol Reef national Park. Denne park kørte vi bare igenne uden at gøre stop, og ikke så lang tid senere, var vi meget tæt på Moab, men inden vi nåed byen drejede vi et smut ind forbi Arches National Park.

Arches er kendt for sine røde sten "skulpture" som naturen former af sig selv. Parken er ikke særlig stor, så det varede ikke så længe før vi fandt en p-plads, og lavede picnic i bagagerummet;o) efter vi havde spist kiggede vi lidt på "Den blancerende sten". En sten oven på en anden sten. Det lignede lidt et stearinlys med flammen i toppen. Efter det fandt vi vej til "det nordlige og sydlige vindue", som er sten/klippeformationer, hvor naturen i løbet af årene har kreeret kæmpe kighuller i. (De er meget kreative når de finder på navne). Efter den dejlige gåtur op til vinduerne, besluttede vi os til at køre til Moab og finde et sted at bo.

Kicki havde tjekket nogle af motellerne ud på internettet dagen i forvejen, så da vi fandt et af stederne som så gode ud slog vi til. Motellet lå lige midt i byen (ikke fordi den var særlig stor, men den største i det sydøstlige Utah). Det gav os da mulighed for at snuse lidt rundt. Det var dejligt at være tilbage i noget der mindede om en by, hvor restauranterne faktisk havde åbent.

Senere om aftenen blev vi enige om at ændre vores planer endnu engang. Vi skar lidt af køreturen, og tog en afslapnings dag i Moab, efter de mange dage med national parker. Det var meget rart, og vi fik handlet lidt og hyggede os, nød vejret og gjorde klar til at køre mod Colorado Springs.

Ingen kommentarer: