CountDown

torsdag den 27. august 2009

Newcastle

Efter en nat i bus ankom vi til Newcastle kl. 9 om morgenen, og fandt hurtigt vej til vores hostel, som var et hyggelig sted. Udefra lignede huset noget fra et gammelt eventyr. Efter check-in var det tid til at se byen. Vi gik straks afsted mod byens fyrtårn og da det ikke var strandvejr, nøjes vi med at gå en tur omkring der. Om aftenen var der gratis mad med hostelet på en hyggelig bar og reasturant nede ved havnen. Så det blev en rigtig hyggelig aften med fælles spisning, pub-quiz som både indebar at lave en papirs flyver og spørgsmålet om hvilket land der har det ældste flag (Danmark selvfølgelig) og et par øl.

Næste morgen stod vi tidlig op da vi havde bestemt os for at tage på en vintur i Hunter vally. Vi blev lidt skuffet da vi fandt ud af, at vi kun blev os to og en engelsk fyr. Men det viste sig at været ret hyggeligt. Vi kom hurtig i snak og fik grint en masse over både gode vine, oste og chokolade. Vinturen var god til prisen, og området var flot, men vi syntes nu bedre om vinturen vi var på i Perth. Da vi kom tilbage til hostelet fik vi lige en lille veltrængt lur inden der igen var fælles spisning med 7 dollar pizza. Da der ikke var så mange backpacker på hosteles, havde vi der var der det sjovt, og snakker godt sammen, så vi blev enige om at tage i biffen, 2 franskmænd, 3 tyske, 1 normand og os to. Vi så den nye Tarantino film og kom ud af biffen med ansigter der sagde "hvad skete der lige der!" men sjovt var det nu.

Det var et kort besøg i Newcastle, men det virker heller ikke som om der var så meget at se. Vi havde et par hyggelige dage og mødte nogle søde mennesker.

Ingen kommentarer: