CountDown

torsdag den 27. august 2009

Blue Mountains

Om morgenen pakkede vi vores tasker og tog på en 2 timers togtur til Blue Mountains. Blue Mountains er en kæmpe nationalpark med fantastisk natur, vandfald og masser af trekking ruter.

Vi ankom til den lille by Katoomba og hold da op, hvor var der koldt. Vi tog afsted fra Sydney i 23 graders varme og mødte Katooba i 10 grader og blæst! Huha, strømper og de varme jakker blev fundet frem og vi gik mod hostelet. Et lille hyggeligt sted med brændeovn i stuen. Her brugte vi eftermiddagen med en bog og på at få varmen i næse og tæer og om aftenen blev der spillet Trivial Pursuit.

Så kom dagen, hvor Kicki og Charlotte tog på tur ud i bjergene - alene! Ej, bortset fra en pæl i hovedet, en flot fald i et lille vandfald, og en bule mere fra et træ så gik det godt! Det var selvfølgelig Charlotte som stod for underholdningen ;o)

Vi tog ud for at se Wentworth Falls. Naturen var ufattelig smuk. Store og små vandfald som vi både gik oven over, under og hen over. Trapper op og ned og klipperne og skov som vi gik i mellem og udsigten var fantastisk. Det er næsten ikke til at beskrive, men flot var det. Vi fik taget nogle flotte billeder, og Charlottes fald skete i et forsøg på at få et billed foran, eller retter, i vandfaldet. Sådan nogle sten er altså glatte. Men et godt billede blev det! Efter 6 timers trek var vi godt trætte, og vi vendte næsen hjem ad mod hostellet, enig om at vi var glade for at vi tog til Blue Mountains.

Næste formiddag gik det med toget tilbage til Sydney som er aller, aller sidste stop i Australien!

Ingen kommentarer: