CountDown

onsdag den 23. september 2009

Hokitika og videre mod færgen til Nordøen

Efter vi havde fået sat strøm til bilen og fået et godt veltrængt bad gik vi en lille tur ned til stranden, hvor solen var på vej ned over Tasman sea. Det var blæsende og med store bølger, men rigtig smukt. Vi gik derefter op til de berømte Glow Worm Caves (Huler hvor der lever orme som lyser i mørke). Her på New Zealand bliver det set som noget lidt magisk og er et must see når man er her. Vi ventede til det blev mørkt, og kunne begynde at skimte en masse små lys rundt omkring som en svag stjernehimmel. Det var da ret sjovt at se, men ikke specielt magisk ;o)

Næste dag fik vi bestilt vores færgebilletter til Nordøen. Så vi drog mod Picton som skulle nåes inden et par dage.

På vej mod Picton gjode vi et stop ved kysten i Punakaiki som er kendt for pandekageklipper. Vandet og blæsten har formet klipperne så det linger høje stakke af tynde pandekager. Det var ret sjovt at se og vi nød at få et stop og noget frisk luft.
Vi fik også gået en tur over Buller Gorge Svingbridge som er New Zealands længste hængebro. Vi kig en tur på øen på den anden side af broen. Det specielle ved området er, at det er blevet ramt af jordskælv rigtig mange gange, og man kan se gamle biler og huse som er blevet efterlat.

Vi forsatte mod Picton af den snørklede bjergvej og nåede den lille by om middagen. Vi hyggede med en frokost og fik slappet af i vores camper inden vi tog med færgen til Wellington med afgang kl 19.00.

Ingen kommentarer: