CountDown

søndag den 15. marts 2009

Singapore

Efter endnu en aften i Bangkok med lækker sushi og stress omkring ekstra kilo i tasken(matte satte de ekstra kilo til opbevaring) gik turen til Singapore. Da vi ikke har faaet koebt ekstra visum til thailand (trode vi kunne koebe ved graensen) maa vi kun vaere i landet i 15 dage, saa vi fandt nogle billige flybilletter til Singapore, nok fordi vi skulle flyve fredag d. 13 ;o).

Vi har fundet et splinternyt men billigt hostel som ligger i bydelen Little India, navnet siger sig selv, dette er bydelen hvor folk med Indiske rødder holder til. Byen er fantastisk. Alt hvad vi har set i de forskellige lande vi har varet i er her. Der er saa mange kulture blandet sammen her, at der er noget af det hele. Vi har fx set en speciel kage som var speciale paa Macau, butikker og bygninger som ses i Hongkong, markeder som i Vietnam og Thailand og madretter fra hele Asien kan koebes her! En forskel er dog at der er ufatteligt, utorligt rent! Ikke et stykke skraeld har vi set ligge og flyde.

Vi tog metroen ind til Orchard Rd. som er den dyre shopping gade med centre og butikker hele vejen ned! Vi slentrede ned ad gaden og ved middagstid fandt vi en Carrefour. Vi var paa jagt efter frokost, og efter overvejelser om sushi (igen, det er bare saa ufatteligt billigt her over) fandt vi paa en hylde..... RUGBRØD! så vi købte noget spegepølse og ost, satte os i parken over for og fik os nogle madder! Dejligt, Kicki med næsten tåre i øjnene ;o)

Vi havde hørt at en vigtig kamp skulle finde sted, mellem Manchester U. og Liverpool, så vi besluttede os for at tage til Clark Quay, som er stedet ned mod floden med populære restauranter, bar, caféer og diskoteker. Vi fik en lækker middag og gjorde os klar til noget fodblod! Der var sat storskærme op, men det var umuligt at komme til for mennesker, det var helt urtoligt, folk buede og klappede og var meget arrangerede. Med held fandt vi en bar med et par sidepladser, hvor vi kunne følge med i kampen!

Vi tog også en tur i Singapore Zoo, som skulle være en af de bedste i verden. Det var fasntastisk flot bygget op i parken, som faldt naturligt i med omgivelserne. Den var bygget op på et af de mest frodige steder i Singapore og dyerne havde massere at plads og var omgivet af græs, planter, vand og hvad de havde brug for, for at det ville minde mest om deres naturlige omgivelser. Vejret skifter hurtigt i Singapore, og denne dag var ikke en undtagelse, det styrt regnede, men det var en super hyggeligt dag blandt dyerne!

Der var musikfestival i byen i deres kunst/musik/teater/shopping center Esplanada, så en aftenen tog vi metroen. Det var gange under jorden fra metrostationen og til Esplanada. Vi var vildt imponeret, lige så meget som der er og findes over jorden, er også under jorden. Gangene var fyldt med fancy reasturanter og dyre butikker, og da vi nærmede og Esplanada var der kunst montre, og væggene var fyldt med kunst, kloge citater og malerier.
I Esplanada var der 5 forskellige scener med forskellige musik gener. Vi hørte lidt Jazz, men sofistikerede Jazz var ikke lige os, så vi fandt hurtig vej til scenen hvor de spillede Indie pop. Et lokalt nyt band gik på scenen, og de var .... mere sjove end gode, men super underholdende ;o)

Vi nåede også en tur i Singaporeflyer som er et kæmpe "pariserhjul" som er 65 meter højt oppe. Vi havde udsigt over hele byen, det var rigtig flot med alle lysende!
Efter nogel super hyggelige og gode dage i singapore gik turen tilbage til lufthavnen med ankomst i Phuket.

Ingen kommentarer: