CountDown

onsdag den 4. marts 2009

Bangkok

Vi ankom til Bangkok ved aftenstid, og der var godt gang i byen. Vi havde ikke bestilt overnatning paa forhaand, saa jagten gik med det samme igang. Vi stoedte ind i fyren fra Sydamerika, som kendte et godt sted at overnatte. Vi blev indlogeret og saa skulle byen udforskes.

Den bydel vi er havnet i er backpacker stedet, der er fest og farver, kaempe markeder og laekre madboder over alt i og omkring Khao San Rd. Vi fik noget godt at spise, gik en tur i gaderne og saa var vi klar til at hoppe i putkassen!

Vi har vaeret paa jagt efter nyt kamera siden vi begyndte vores tur, men havde endnu ikke fundet et. Saa Bangkok ville nok vaere stedet at lede! Vi tog bussen ind til et kaempe shoppingcenter, som kun saelger elektronik! - og det var lige stedet at lede. Vi fandt det laekre panasonic lumix tz5! Super dejligt, saa nu skulle billederne vaeret helt i top.

Dagene i Bangkok blev brugt til at gaa ture paa og omkring Khao San Rd, som har alt. Alt slags toej, lige fra t-shirts med tryk til brudekjoler, og fra massage og skoenhedsbehandlinger paa aaben gade (hvilket vi da ogsaa lige gav os tid til paa Kicki's opfordring), til stilrene butikker som fx Apple shop. Der er restauranter, cafeer, sportsbarer og diskoteker. Der er alt fra McDonald og Burger King til sushi, falaffel, BBQ og nodler i boder og paa vogne. Der er alt! Og man kan sagtens bruge aftenen paa bare at sidde at opservere gaden og de mennesker der faerdes der.

Efter ca. 4 dage i storbyen Bangkok, besluttede vi os for at tage til Chiang Mai i Nordthailand.

Ingen kommentarer: