CountDown

lørdag den 19. december 2009

Chicago

Efter en overraskende behagelig 18 timer lang togtur ankom vi til Chicago. Vi fik fundet vejen til hostellet, og afsted det gik, der gik ikke længe før det kunne mærkes i ryg og ben at det var længe siden vi havde gå langt med vores tasker på ryggen.
Vores hostel lå i downtown Chicago med 5 min. gang til Lake Michigan, så det kunne ikke være bedre.

At tage til Chicago var ikke med i vores overvejelser til at begynde med, men her var vi med hovedmålet.... At smage vaskeægte Chicago Deep Pan Pizza. Og det skulle gøres første aften. Vi fandt at super populært lokalt sted, hvor deep pan pizzaerne skulle være helt i top... Vi fandt så ud af at det der bliver kaldt deep pan pizza derhjemme ikke har noget med sagen at gøre, og den væsentligste forskel er. Derhjemmen er bunden to cm. tyk, men i Chicago er pizzaen nærmest lavet som en tærte, hvor laget af fyld er to cm. tyk, med låg af ost ovenpå på cm 1 cm.
Men vi blev dog enige om at vi bedre kan lide en lidt mere jævn fordeling af fyld, ost og dej, men det var sjovt at prøve. Og efter denne "oplevelse" vandrede vi hjem og i seng.

Dagen efter skinnede solen, og efter et overdådigt morgenmåltid som endda var inkluderet i hostel prisen, begav vi os ud for at se byen. Vi satte kursen mod Lincoln Park og Lake Michigan, hvor vi dog hurtigt blev fanget af kunstskolerne, hvis elever sad og tegnede byen. Vi slentrede videre langs søen og bare nød vejret.

Senere gik vi ind i byen og blev meget forundret over bygningerne. Vi anede ikke at Chicago var så flot en by rent arkitektonisk, men hold da op den byder på mange forskellige stilarter som ligger side om side. Resten af dage gik bare med af gå rundt og kigge på byen.

Så kom regnen og kulden og blev der de næste tre dage. Dette resulterede i at vi ikke rigtig kom på de store våger. Og vi blev enige om at bruge tiden indendørs fornuftigt, så vi fik bestilt en masse flybilletter, togbillet og hostels. Ellers bruget vi dagene mod hygge og aktiviteter på hostellet med bl.a. bordtennis. Og vi kunne godt mærke at vi var blevet forvandt til det varme vejr, så vi kunne slet ikke vente med at komme ned til New Orleans, noget mere sol og højre grader, som var næste stop.

Ingen kommentarer: