CountDown

lørdag den 19. december 2009

Miami

Efter et kort stop over i Orlandos lufthavn nåede vi ned til dejlig varmt vejr i Miami Beach! Vi tog shuttelbussen ind til vores hostel som lå på South Beach, og da den stoppede ud til cafeerne på den ene side og Miami beach på den anden, var vores humør straks i top! Og efter at have set hvor lækkert og rent et hostel vi skulle bo på, kunne vi ikke andet end at booke 4 ekstra overnatninger.

Den første aften gik vi en tur i området som er fuld kulørte lamper og kæmpe drinks! Vi spiste lækkert mad på en af de mange restauranter og nød at vi kunne sidde ude sent om aftenen med barefødder og t-shirt.

Miami skiller sig ud fra rasten af USA, det er et rigtig ferie sted med party stemning og lækre mennesker. Hvis man kan tale spansk er det et stort plus, for der snakkes næsten ikke andet. Vi mødte Amy, som vi boede på værelse med, hun havde boet på Miami Beach i et par år inden hun flyttede til San Francisco. Hun fortalte at for de fleste er Miami et sted man tager til i en periode, man fester, tager til stranden og soler og arbejder som tjener på et af de mange steder. Efter nogle år når man er klar til familie flytter man fra byen. Det er singlernes og festabernes paradis. Miami er stedet hvor fyerne har opstillet en lille stand på stranden med primitive træningnsmidler og pigerne ligger topløse (Miami Beach er den eneste strand i USA hvor det er tilladt at være topløs). Det er også stedet hvor man kan se bedste løbe på rulleskøjter og hvor de fede biler cruser op og ned af Ocean Drive.

Vi brugte alle 10 dage på ren afslapning og vi havde det ret sjovt med Amy. Hun kendte byen ret godt, og kunne vise os alle de gode steder. En aften viste hun os et hyggeligt lille fransk pandekage sted i en lille gade og selvom klokken var over 24 er næsten alt stadig åbent. Hun fortalte os også om Pizza Rustica som er stedet med verdens bedste pizzaer!

Vi fik brugt tiden på at soles os ved den lange og brede strand, og på at strolle rundt i området. Vi fik også smagt en rigtig Thanksgiving dinner på en af de mange spisesteder, vi bleve enige om at det blev vi altså nødt til at prøve, og hvor smagte det bare godt. Vi smagte selvfølgelig også nogle af de mange lækre drinks og Kicki kan især foreslå en RasberryRumRunner ;o}

Der er altid gang i den i Miami Beach, det er ikke et billigt sted at tage på ferie, men det er et ret sjovt sted og vi nød den sidste varme og sol som vi vil få i lang tid. Vi har lige et par dage i Disney World, Orlando inden vi tager turen op til kolde Washington og New York. Og ja... som tiden dog flyver, så er vi jo på vej hjem til Danmark igen.

Ingen kommentarer: