CountDown

onsdag den 7. oktober 2009

Fra Roturua mod Auckland - De sidste dage inden afsked med smukke New Zealand

Vi kørte fra Roturua i silende regn. Da vi ankom til den lille by Cambridge, hvor vi kunne ane solen holdte vi en kaffe pause. regnen nåede også Cambridge så vi kørte videre ud for at finde et godt spot at parkere bilen for natten. Næste morgen gik turen videre mod Auckland. Himmelen var stadig grå og våd og ikke langt fra Auckland fandt vi for sidste gang et hyggeligt sted bag træerne. Vi fik spillet en masse kort, sunget en masse sange og spist pandekager. Om morgenen nød vi vores sidste morgen i vores lille hjem på hjul med film, mens regnen stadig trummede på taget og lynene glimtede ind at ruderne.

Efter vi havde pakket alle vores ting sammen i vores tasken igen (det er utroligt så meget man kan rode på så lidt plads) kørte vi mod storbyen. Vi havde radioen tændt, og blev ret overrasket, da vi hørte, at morgenens uvejr havde budt på en lille tornado uden for Auckland. Ikke voldsomme skader, men stadig bragt lidt uorden med sig! Uden det stor besvær fik vi afleveret camperen og tjækket ind på hostelet. Vi nød at Vejret endelig var klaret op, og solen varmede dejligt, den varmeste dag på vores tur i New Zealand. Dagene gik med at få ordnet lidt parktiske ting, og selvom vi glæder os ufatteligt meget til vores lille ferie på Fiji, så er tankerne og planlægningen omkring USA gået i gang!

Vores måned her på New Zealand er fløjet af sted med en masse oplevelser. Vi har set Milford Sound, gået på gletchere, vulkaner, fløjet i helikopter og hoppet i faldskæm. Vi har undervejs forsøgt at finde frem til noogle af de steder hvor Ringenes Herre er optaget, og det er bestemt ikke nemt at finde, vi har nok også kørt nogle ekstra km i forsøget, men vi har nydt hver og en af dem i den skønne natur, der en fyldt med vandfald, klare søer, snefyldte bjerge, grønne marker og massere af får.


Vi har nydt friheden i vores lille camper, og det at det er muligt bare at smide den ind til siden, har varet en sjov oplevelse. Vi har været sammen på meget lidt plads 24/7 og selvom vi til tider har været irriteret på hinanden, så har det været en fantastisk oplevelse som vi faktisk har klaret ret godt. Med vores faste opgaver som at tænde for gassen, lave mad, navigerer og kører er det gået ganske godt. Opvasken har vi spillet kort om, og vinderen måtte tører af. Så som i nok kan hører, kommer vi nok til at savne det lidt ;o) - Så er det godt at vi har Fiji at se frem til, og selvfølge store USA som vi er ret spændte og lidt nervøse over at skulle indtage.

Ingen kommentarer: