CountDown

tirsdag den 24. februar 2009

Nha Trang og Dalat

Efter at have samlet os efter den skraekkelige bustur, tog vi ud for at undersoege omraadet. Der gik heller ikke mere end 5 min. foer vi havde fundet ud af, at vi var havnet midt i restaurant omraadet. Det var dejligt, da der skete noget hele tiden. Vi fandt ogsaa vej ned til stranden, hvor vi smed os i sandet med det samme. Charlotte var meget glad, der var det hun havde ventet paa laenge.

Der var hyggeligt langs stranden, og det er lavet saadan at skaeldet mellem byen og stranden er en stor boulevard. Det betyder at det ikke ligger nogle hoteller lige ned til vandet og spolerer stranden. Det eneste der ligger der, er nogel faa restauranter og strandbarer. Vi fandt vej til en os slog os ned, og bare noed vejret, og at vi kunne lave noget sammen igen, da det havde vaeret en haard uge mens Kicki var syg.

Dagen efter stod den paa strand tur. Vi stod tidligt op, saa vi rigtig kunne faa noget ud af dagen. Strand tingene blev pakket og vi drog afsted. Det var dejligt, og der var ingen brog fra Kicki, vi slappede bare af. Efter en 4 timer kiggde Kicki paa sine skuldre, og saa.... at de var blevet meget roede, det til trods for, at hun havde solcreme paa og kun havde ligge i skyggen. Resten af dagen brugte vi til afslapning.
Dagen efter begav vi os afsted mod Long Son Pagoda, som stadig bliver brugt af munke. Efter en rask times gaatur i bagende sol, fandt vi den. Vi kom i snak med en aeldre dame fra Canada, og saa gik der et par timer der. Sammen med pagodaen vr der ogsaa et par Buddaer. En 18 m. lang sovende Budda og en 24 m. hoej siddende Budda, hvorfra der er udsigt over hele byen.

Morgenen efter tog vi afsted med Dalat, som er en bjergby, der ligger i det centrale hoejland, en by som vi egentlig bare havde som et stopover, men tingene aendre sig.
Da vi ankom til Dalat, 1 time forsinket, tog vi det hotel vi blev sat af ved, da det var billigt, og lige som vi kom op paa vaerelset, begyndte det at regne. Det stod ned i staenger, saa det naermest var en lille flod, der loeb ned gaderne. Da regnen stilnede lidt af tog vi vores rengslag paa, og gik paa opdagelse. Vi fandt dog hurtigt ud af, at Dalat ikke var den mest spaendende by vi ville opleve.

Da vi naeste morgen vaagnede og troede vi skulle ud at se naturen omkring Dalat, var Charlotte blevet syg. Saa vi endte med at blive i Dalat 4 dage, hvor der absolut ikke er noget at se i byen. Kicki gik nogle turen i og omkring byen, og det var det.

Ingen kommentarer: