CountDown

onsdag den 11. februar 2009

Hue

Vi ankom til Hue om morgenen d. 4. feb. Og hoppede igen i faelden paa en af de der gutter der staar og raaber minibus eller motorbike og me hotelle naar vi kommer ud af bussen in the middel of no where! Igen staar der en gut med et visitkort med et hotel som staar i lonely planet, og igen glemte vi alt om at lonely planet har reklame nok i deres boeger. Men vaerelset var fint nok, laa godt placeret og billigt! Saa der blev vi!
Vi fandt noget at spise. og gik en tur i byen. Men, men men....
Kicki var blevet syg, kvalme og diarre og matte ligge paa hotellet i 2 dage, hvor Charlotte var ude at se byen paa egen haand.

Hue har en gammel bydel kaldt Citadel, som er omringet af en hoej mur, inde bag muren er der alm. by med butikker, restauranter, skole, beboelse osv, men inde i midten at den gamle bydel, omringer en anden mur en gammel bevaret kejser by: Imperial.
Inde bag ved muren gemmer sig rigtige flotte bygninger,historiske billeder, gamle dragter og servicestel og templer, nogle bliver stadig benyttet. Det var fantastisk vejr og endeligt varmt! Tid til Teva! ;o)
Selvom det var en dag uden Kicki gik tiden nu alligevel hurtig, der var massere at se paa og jeg fik da ogsaa lidt roede skuldre af solen.

Hue er faktisk en rigtig flot og hyggelig by, og der var mange ting vi ikke fik set da Kicki var syg. Der gemmer sig rigtig mange gravkamre og pagodaer ned langs floden som vi ikke fik set! Det maa blive en anden gang :o)

Herefter gik turen videre til Hoi An.

Ingen kommentarer: