CountDown

onsdag den 11. februar 2009

Hoi An

Heldigvis varede busturen ikke mere end 5 timer. Kicki var stadig syg og det var ikke en sjov tur for hende!

Vi blev sat af bussen i udkanten af byen ved et lidt finere hotel, og da kicki skulle skynde sig paa toilet, blev det der vi indlogerede os. Hotelejeren gav os lidt rabat, saa det var fint ;o)

Vi fik lidt mad (Kicki var paa vand, broed og ris! - billig i drift) ;o) og Kicki havde det lidt bedre saa gik ned ad mod byen men matte dog vende naesen hjemad mod hotellet tidligt.

Dagen efter gik vi ned for at se den gamle bydel og til floden hvor reasturanterne ligger taet og de smaa farvede fiskebaade pynter paa udsigten. Der ligger ogsaa et kaempe markedet ved floden, det stoerste vi ind til nu har set. Vi hyggede os og Charlotte blev hapset af en af de mange skraeddere som er over alt i byen! Hoi An er ogsaa kendt for at vaere et billigt og godt sted at faa syet toej! Sa hun fik bestilt en sort silke kjole men med hu og hast maatte vi afsted for Kicki havde faaet det rigtig daaeligt igen, og vi blev enig om at det var bedst at tage paa hospitalet!

Det var et godt valg, Kicki blev ondersoegt og indlagt med drop for natten. Det var madforgiftning hun havde faaet og kroppen manglede noget vaaske og sukker for at kunne blive stabil igen og noget medicin mod forgiftningen! Vi siger mange tak til Gauda-rejseforsikring! Puha! Tingene tog tid, men efter et doegn var Kicki HELT SIG SELV igen ;oP

I mellemtiden fik Charlotte brugt penge paa kjole, frokost og paa at faa fjernet haard af benene med bomuldstraad, det lyder maaske maarkeligt, men det er ret effettivt, hvis ikke man har voks. Det tog dog ogsaa laangere tid og gjorde dermed ogsaa mere ondt! Men det hele vaerd at proeve.

Vi kunne endelig spise ordentlig aftensmad sammen og har bestemt fundet vores ynglingsrestaurant i Hoi An!

Hoi An er en rigtig ferieby, for dem som ikke kun vil ligge paa stranden, med restauranter, cafeer, butikker, markeder, og billigt skraeddersyet toej!

Vi er i dag ankommet til Nha Trang efter den vaerste 12 timers lange bustur nogen sinde. Nha Trang er et rigtig strand paradis! Vi glaeder os til at maerke sandet mellem taerene!

Ingen kommentarer: